"Transferi öncesi Falcao'yla konuştum!"

Bir dönem Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis, Fransa'da bir televizyon programına katıldı. Gomis, Galatasaray ve Falcao hakkında yorumlarda bulundu.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis, Fransa'da RMC Sport'ta yayınlanan Le Vestiaire programına konuk oldu. Fransız futbolunun önemli isimleri Emmanuel Petit, Franck Leboeuf ve Frederic Piquionne ile birlikte söyleşi gerçekleştirdi.

"HER ŞEY YOLUNA GİRECEKTİR"

34 yaşındaki futbolcunun gündeminde, Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao vardı.

Kolombiyalı golcüye güvendiğini belirten Gomis, ''Transferi öncesinde onunla konuşmuştuk. İstanbul kariyeri biraz gergin başladı ama zamanla her şey yoluna girecektir'' dedi.

''TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ GALATASARAY''

Galatasaray kulübünden de övgüyle söz eden Bafetimbi Gomis, ''Türkiye'de üç büyük kulüp var. Fakat aralarında Avrupa kupasına sahip tek takım Galatasaray. Dolayısıyla en büyükleri de Galatasaray. 30 milyon taraftarı olan bir takımdan bahsediyoruz. Orada yaşadıklarımı, her futbolcunun tecrübe etmesini isterim'' şeklinde konuştu.

"İSTANBUL'DA YAŞAMAYI UMUYORUM"

İstanbul'daki yaşantısına da değinen tecrübeli oyuncu, ''O şehri çok seviyorum ve kariyerimi bitirdikten sonra orada yaşamayı umuyorum'' ifadesini kullandı.

 

"Transferi öncesi Falcao'yla konuştum!" ile ilgili etiketler Galatasaray Fransa Falcao bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.