Transferde Sow bombası!

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Senegalli yıldız için sarı lacivertli yönetim yeniden atağa geçti.

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe durmuyor... Soldado ve Van Persie ile birlikte sezona başlayacak olan sarı lacivertliler bir golcüyü daha kadrosuna katacak.

Forvete Soldado ile hucüm hattını güçlendiren Fenerbahçe Sow için girişimlere başladı. Van Persie'den istediği verimi alamayan sarı-lacivertliler uçan Hollandalı güven sağlamadığı için rotayı eski golcüsü Sow'a çevirdi.

ksdfsdfsdfsdf

Kadrosuna son olarak Roberto Soldado'yu katan ve hem Zenit hem de Giuliano'yla anlaştığı iddia edilen Fenerbahçe, santrfora bir takviye daha yapmak istiyor.

BeIN SPORTS'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, eski oyuncusu Moussa Sow'un kulübüyle olan sorunlarını çözerek yeniden kadroya katılmasını bekliyor.

Sow'u en son Konyaspor istemiş ve Senegalli yıldızı kadrosuna katmak için büyük çaba harcamıştı. Ancak, Sow yine sarı lacivertli formayı giymeyi çok istiyor.

Transferde Sow bombası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Moussa Sow forvet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.