Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2019?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2019? 2019-2020 transfer sezonu heyecanı tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Son saatlere yaklaşırken takımlar transfer açıklaması yapıyor. Taraftarlar kanallar ve internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. İşte Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2019? Merak edilen detaylar haberimizde...

Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2019? Taraftarlar kanallar ve internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. 2019-2020 transfer sezonu heyecanı tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Son saatlere yaklaşırken takımlar transfer açıklaması yapıyor. İşte Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2019? Merak edilen detaylar haberimizde...

TRANSFER SEZONU NE ZAMAN KAPANACAK?

Futbolda 2019-2020 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi Türkiye için 17 Haziran'da başladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre yaz transfer dönemi, 2 Eylül'de sona erecek. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 31 Ocak'ta bitecek.

 A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşacak. A Takım listesinde Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip olmayan en fazla 10 futbolcu yer alabilecek.

A Takım Listesinde yer alacak en az 15 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunlu olacak.

Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurabilecek.

Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2019? ile ilgili etiketler 2019 Transfer 2 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.