Trafikte yol verme tartışması az daha bir cana mal oluyordu! SuperHaber muhabiri trafik cinayetini engelledi!

İstanbul trafiğinde hemen hemen her gün yaşanan yol verme kavgalarının birine, bu sabah SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel şahit oldu. Beylerbeyi Sarayı önünde meydana gelen yol kavgasını önce videoya çeken Mevlüt Yüksel, sürücülerden birinde bıçak olduğunu ve sürücünün karşısındaki adamı yaralamak istediğini görünce araya girerek muhtemel bir cinayeti engelledi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Her gün binlerce aracın olduğu İstanbul trafiğinde yaşanan yol verme tartışmaları önce sözlü  sonra da küfürlü ve yumruklu kavgalara neden oluyor. Bu kavgalarda zaman zaman silah, bıçak  sopa ve levye gibi suç aletleri kullanılıyor. 

Dünyanın en kalabalık şehirlerinden olan ve trafik sıkışıklığı yaşanan İstanbul'da, trafikte yol verme tartışmaları zaman zaman yaralanma ve cinayetlerle sonuçlanıyor. 

GÜNGÖREN'DE "YAVAŞ GİT" TARTIŞMASI ÖLÜMLE BİTMİŞTİ

Buna benzer olay, geçtiğimiz 28 Ağustos Cumartesi günü meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Seyyar Kayıtbey ve kardeşi evlerine giderken yolun karşısına geçmek istemişti. Güngören'de meydana gelen korkunç olayda yoldan aracıyla hızla geçen Emrullah K. (21) kendisine "Yavaş git" diyen Seyyar Kayıtbey'yi (41) silahla vurarak öldürmüştü.

Trafikte yol verme tartışması az daha bir cana mal oluyordu! SuperHaber muhabiri trafik cinayetini engelledi!


BEYLERBEYİ'NDE TRAFİK TARTIŞMASI ÇIKTI

İstanbul trafiğinde yaşanan yol verme kavgalarına bu sabah bir yenisi daha eklendi. Beylerbeyi Sarayı önünde,15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergahında meydana gelen yol verme tartışmadında, 34 BRR 607 plakalı jeep sürücüsü ile 06 BT 9998 plakalı tur otobüsü şoförü arasında başlayan sözlü tartışma bir anda yumruklaşmaya dönüştü.

Yumruklaşmanın ardından, özel otomobilin sürücüsü arabasındaki bıçağı alarak karşısındaki tur otobüsü sürücüsüne saplamak istedi.

Trafikte yol verme tartışması az daha bir cana mal oluyordu! SuperHaber muhabiri trafik cinayetini engelledi! - Resim : 2

MUAVİN KAVGAYI BIRAKTI. TUR OTOBÜSÜNDEKİLER VE YOLDAN GEÇEN SÜRÜCÜLER FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİ

Üsküdar'ın en eski semtlerinden olan Beylerbeyi'nde yaşanan kavgada muavin, "Abi otobüste grubumuz var." diyerek ikiliyi ayırmaya çalıştı. Ancak bir elinde bıçak olan sürücü ile otobüs şoförünü ayıramayınca bırakıp gitti.

Öte yandan yeni bir trafik yaralanması ya da cinayetinin yaşanabileceği kavgayı yoldan geçen onlarca sürücü ile otobüste bulunan tur yolcuları film izler gibi seyretti.

Trafikte yol verme tartışması az daha bir cana mal oluyordu! SuperHaber muhabiri trafik cinayetini engelledi! - Resim : 3

SUPERHABER MUHABİRİ TRAFİK CİNAYETİNİ BÖYLE ENGELLEDİ

Meydana gelen olay sorasında hiç kimsenin kavgayı ayırmaması üzerine arabası ile yoldan geçmekte olan SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel olaya müdahale etti. 

Beylerbeyi Sarayı önünde meydana gelen yol kavgasını, haber amaçlı önce videoya çekmeye başlayan gazeteci Mevlüt Yüksel, sürücülerden birinde avcı bıçağı olduğunu ve karşısındaki diğer sürücüye vurmak istediğini görünce araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı.

Yüksel elinde bıçak olan jeep sürücüsü ile tur otobüsü sürücüsünü uzun uğraşlar sonucu ayırmayı ve birbirinden uzaklaştırmayı başararak trafikte meydana gelebilecek muhtemel bir cinayeti engelledi.

Trafikte yol verme tartışması az daha bir cana mal oluyordu! SuperHaber muhabiri trafik cinayetini engelledi! - Resim : 4

Trafikte yol verme tartışması az daha bir cana mal oluyordu! SuperHaber muhabiri trafik cinayetini engelledi! ile ilgili etiketler Trafik Kavga beylerbeyi bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.