Trafikte korkunç anlar: Yağmurda kayan TIR, minibüse böyle çarptı

Bursa'da meydana gelen sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda tedirgin eden anlar yaşanadı. Bir anda kontrolden çıkan TIR, karşı yönden gelen kamyonun kasasına çarptı. Minibüs şoförünün manevrası bir facianın önüne geçti. Yaşanan dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR'ın kasası karşı yönden gelen minibüse çarptı. Kaza anları bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 ACD 129 plakalı TIR, İznik'ten Orhangazi istikametine seyir halindeyken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak kontrolden çıktı. Savrulan tırın kasası yolu kapatarak karşı yönden gelen İrfan Şanlı idaresindeki 16 BU 950 plakalı minibüse çarptı. Minibüs şoförünün manevrasıyla olası bir facianın önüne geçildi.

Minibüs şoförü TIR'ın kasasının yolu kapattığını görünce direksiyonu benzinlik istikametine çevirse de kazadan kaçamadı. Gürültüyü duyan vatandaşlar araçların şoförlerine yardıma koştu. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydan geldi. Kaza anları ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Trafikte korkunç anlar: Yağmurda kayan TIR, minibüse böyle çarptı ile ilgili etiketler Bursa TIR Minibüs kaza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.