Trafik magandası motorcu kadını tehdit etti: “Senin kemiklerini kırar eline veririm. Ehliyetini iptal ettiririm"

Fatih’te bir kadın motorcu sinyal vermeden önüne kırdığını iddia ettiği bir sürücü ile tartışmaya başladı. Trafik magandası adam, tartıştığı kadını “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm" diyerek tehdit etti.

Fatih Edirnekapı’da önceki gün gerçekleşen olayda, bir motorcu trafikte bir aracın sinyal vermeden önüne kırdığını iddia etti.

Adam ise arabadan inip kadınla tartışmaya başladı. Kavgada adamın, “ben aynayı kullanıyorum” demesi üzerine kadın “neden sağa kırıyorsun o zaman?” diye sordu.

Bunun üzerine sinirlenen adam, “Bak senin kemiklerini kırar eline veririm” diyerek kadın motorcuyu tehdit etti.

Kadının “sağa kırdın, zor kaçtım senden” dediği adam, kadının ehliyetini iptal ettirmekle tehdit etti. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Trafik magandası motorcu kadını tehdit etti: “Senin kemiklerini kırar eline veririm. Ehliyetini iptal ettiririm" ile ilgili etiketler Trafik Tehdit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.