Trafik kazası geçiren Gülçin Ergül taburcu oldu! İşte hastane çıkışı ilk fotoğraf

Balıkesir’de önceki gün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı araçla İzmir-İstanbul Otoyolunun Susurluk mevkiinde kaza yapan ve yaralanan Hepsi grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül, tedavi altına alındığı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nden taburcu edildi. Ergül’ün son hali hayranları tarafından da merak edilirken hastane çıkışı görüntülendi.

İzmir-İstanbul otoyolunun Susurluk mevkiinde yaşanan kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden kendiside yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi.

Hastaneye kadırılan Gülçin Ergül taburcu oldu

SADECE PARMAKLARINDA KIRIK OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan Ergül'ün sağlık durumunun iyi olduğu, yapılan kontrollerinde ise sadece parmaklarında kırık olduğu belirlendi.

Hastaneye kadırılan Gülçin Ergül taburcu oldu

İZMİR'DEKİ EVİNE DÖNÜYOR

Doktorlar tarafından da muayene edilen Ergül, taburcu işlemlerinin ardından hastaneden ayrılırken İzmir'deki evine gideceği ve tedavisine de burada devam edileceği kaydedildi.

Hastaneye kadırılan Gülçin Ergül taburcu oldu

 

 

Trafik kazası geçiren Gülçin Ergül taburcu oldu! İşte hastane çıkışı ilk fotoğraf ile ilgili etiketler gülçin ergül Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Erdal Şeyda Lafçı