Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'in son sağlık durumu hakkında açıklama

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi ve oyuncu Belçim Bilgin 17 Nisan'da Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirmişti. Bel bölgesinde kırık oluşan Belçim Bilgin'in son sağlık durumunu fizyoterapisti Mesrop Yıldırım sosyal medyadan açıkladı.

2006–2018 yılları arasında Yılmaz Erdoğan ile evli olan ve Rodin Nazım Erdoğan adında bir oğlu olan 39 yaşındaki oyuncu Belçim Bilgin 17 Nisan'da Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirmiş ve bel bölgesinde kırık oluşmuştu.

Belçim Bilgin geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından korseli fotoğraflarını paylaşıp "Yine değişme zamanı, ağırlıkların tümüne, faydasız her türlü olma haline bir cesaret veda etme, dengeyi bulma, yeniden doğma zamanı! Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan'da, Kapadokya'da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul'a, kaza geçirdim! Daha önce yaşadığım yerden çıktı üstelik! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı, çılgın akışı! Şansa oldukça ihtiyacımız var orası kesin." ifadelerini kullanmıştı.

Fizik tedavisine devam edilen ünlü oyuncunun son sağlık durumu hakkında fizyoterapisti Mesrop Yıldırım sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'in son sağlık durumu hakkında açıklama


ARTIK MERDİVEN İNİP ÇIKABİLİYOR

Yıldırım paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Geçirdiği trafik kazası sonrası belinde kırık oluşan Belçim Hanımın fizik tedavisine devam ediyoruz.

7 haftadır durumunu takip ediyoruz. İlk başta yürümek bile çok zor ve korkutucu gelirken artık merdiven inip çıkabiliyoruz.

Geçmiş olsun 💪🙏''

Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'in son sağlık durumu hakkında açıklama - Resim : 2

Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'in son sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Belçim Bilgin Trafik kazası Mesrop Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.