Trafik kavgasında yeni bir boyut: Aracın üstünde zıpladı, yumrukla camları kırdı...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan bir trafik kavgası oldukça garip görüntülere sahne oldu. Sinirli şahıs, kavga ettiği kişinin otomobilinin üstüne çıktı ve zıpladı. Daha sonra da yumrukla camları kırdı.

Olay, Çorlu ilçesi Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi üzerinde eski Vatan Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Selami G., kullandığı 57 DN 072 plakalı otomobili yol kenarına park ederek uzaklaştı. Bir süre sonra geri geldiğinde yanına yaklaşan bir şahıs, Selami G.'ye saldırarak darp etti.

Trafik kavgasında yeni bir boyut: Aracın üstünde zıpladı, yumrukla camları kırdı...

Öfkesi dinmeyen saldırgan, daha sonra otomobilin üzerine çıkarak zıpladı. Aracın üzerinden atlayan saldırgan, bu kez aracın camlarını tekme ve yumruk darbeleriyle parçaladı. Şahıs daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Araç sürücüsü Selami G., olayla ilgili polise şikayette bulundu.

Trafik kavgasında yeni bir boyut: Aracın üstünde zıpladı, yumrukla camları kırdı... ile ilgili etiketler Tekirdağ Kavga Çorlu Otomobil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.