Trafiğin ortasında boks maçı! Yumrukların havada uçuştuğu anlar kamerada...

Esenyurt'ta taksici ile yabancı uyruklu yolcu arasında boks maçlarını aratmayacak bir kavga çıktı. Yol ortasında yumrukların havada uçuştuğu kavgada birbirlerine saldıran tarafları kadın yolcu ve çevredeki vatandaşlar ayırdı. O kavga anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt, Akbatı mevkii TEM otoyolunda yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, taksi şoförü ile yabancı uyruklu yolcular arasından nedeni bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

TARTIŞMA BOKS MAÇINA DÖNDÜ

lerleyen dakikalarda büyüyen tartışma boks maçlarını aratmayan bir kavgaya dönüştü. Taksinin içinden çıkarak yol ortasında yumruk yumruğa birbirlerine saldıran taraflar, akan trafiğe aldırmadan kavgalarına devam etti.

Trafiğin ortasında boks maçı! Yumrukların havada uçuştuğu anlar kamerada...

KADIN YOLCU VE ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR AYIRDI

Taksideki kadın yolcu ve çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga son bulurken, yaşanan o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

Trafiğin ortasında boks maçı! Yumrukların havada uçuştuğu anlar kamerada... ile ilgili etiketler Taksici Trafik Taksi Boks Kavga yolcu yabancı uyruklu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.