Trafiğe girmek istemeyen taksi şoförü yolcuyla kavga etti: Öldürsen de çalışmıyorum!

Yolcu beğenmeyen taksi şoförlerinin ardından şimdi de yolcularla tartışan şoförler Türkiye'nin gündeminde. Esenyurt'ta trafiğin yoğun olduğu güzergaha girmek istemeyen taksi sürücüsü yolcuya zor anlar yaşattı. Saniye saniye yolcunun cep telefonu kamerasına yansıyan o anlarda taksi şoförünün "Öldürsen de çalışmıyorum" demesi büyük tepki çekti.

İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz salı günü akşam saatlerinde 2 kişi taksiye binerek eve gitmek isteyince bakın neler yaşadı. 

YOĞUN TRAFİĞE GİRMEK İSTEMEDİ

Taksi şoförü yoğun trafik nedeniyle aracına binen yolcuyu o güzergaha götürmek istemedi. Bunun üzerine ön koltuğa oturan yolcu ile taksi sürücü arasında tartışma başladı.

 

"ÖLDÜRSEN DE ÇALIŞMIYORUM"

Müşteri seçmekle suçlayıp “çakallık yapıyor” diyen yolcunun tepkisi üzerine taksici ise, “Öldürsen de çalışmıyorum” dedi.

 

TARTIŞMA YOLCUNUN KAMERASINDA

Yaşanan sözlü tartışmanın ardından araçtan inen yolcu, tepkisi gösterdi. Yaşananlar ise şoförle tartışan yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trafiğe girmek istemeyen taksi şoförü yolcuyla kavga etti: Öldürsen de çalışmıyorum! - Resim : 3

Trafiğe girmek istemeyen taksi şoförü yolcuyla kavga etti: Öldürsen de çalışmıyorum! ile ilgili etiketler Taksi Esenyurt İstanbul Şoför Trafik yoğun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.