Tractor FC'de 2. Ertuğrul Sağlam dönemi... Resmi açıklama geldi...

Geçen sezon Samsunspor'un başında Süper Lig'in kıyısından dönen ve hazirandan beri takım çalıştırmayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, İran Körfez Profesyonel Futbol Ligi ekiplerinden Tractor'un başına geçti. Sağlam, Tractor takımındaki ilk döneminde 16 maçta 0.94 puan ortalaması yakalamış ve yaklaşık 4 ay içinde İran temsilcisinden ayrılmıştı.

İran Körfez Profesyonel Futbol Ligi ekiplerinden Tractor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getirdiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce 2018 yılında İran temsilcisini çalıştıran Sağlam ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Yeniden öz evine hoş geldin." mesajı paylaşıldı.

Bursaspor'un teknik direktörlüğünü üstlendiği 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Ertuğrul Sağlam, son olarak Samsunspor'u çalıştırmıştı.

52 yaşındaki Sağlam, Tractor takımındaki ilk döneminde 16 maçta 0.94 puan ortalaması yakalamış ve yaklaşık 4 ay içinde İran temsilcisinden ayrılmıştı.

Ligde bu sezon istikrarlı bir performans gösteremeyen Doğu Azerbaycan eyaletinin merkezi Tebriz'in spor kulübü Tractor, ligde 13. sırada yer alıyor.

Tractor FC'de 2. Ertuğrul Sağlam dönemi... Resmi açıklama geldi... ile ilgili etiketler Ertuğrul Sağlam Tractor FC
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.