Tractor FC: Karabağ, İslam ve Türk Toprağıdır

İran'da Azeri Türkleri'nin takımı olan Tractor FC, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarındaki işgalini protesto eden paylaşımlarda bulundu. Kırmızı-Beyazlı Tebriz ekibi, "Karabağ, İslam ve Türk Toprağıdır" ifadesini kullandı. 

İran Ligi ekiplerinden Tractor FC, Azerbaycan'daki Ermenistan işgaline dikkat çekmek için sosyal medya hesaplarından bir video paylaştı. İran'da Azeri nüfusun yoğun olduğu Tebriz kentinin takımı olan Tractor FC, paylaşımında Türkçe, Azerice ve Farsça olarak "Karabağ, İslam ve Türk Toprağıdır" ifadesini kullandı. 

Qarabağ, İslam və Türk toprağıdır.
Maçlarımızda səslədik və yenə səsləməliyik:
QARABAĞ BİZİMDİR BİZİM OLACAQ
قاراباغ، ایسلام و تورک توپراغیدیر.

İran Ligi'nde geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Maçlarını 80 bin kapasiteli Yadigar İmam Stadı'nda oynayan Tractor FC'yi bir dönem Mustafa Denizli çalıştırmıştı.

 

Tractor FC: Karabağ, İslam ve Türk Toprağıdır ile ilgili etiketler İran Azerbaycan Tractor FC tebriz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.