Trabzonspor'un tarihi serisi bitti

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleden konuk ekip Ümraniyespor 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Trabzonspor, son olarak 8 Mart 2021'de evinde Corendon Alanyaspor'a yenilmişti. Bordo mavililerin, iç sahadaki yenilmezlik serisi 726 gün sonra sona ermiş oldu. Trabzonspor, 36 maçlık bu seride 24 galibiyet ve 12 beraberlik almıştı.

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 24. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Ümraniyespor'u konuk etti.

Karşılaşmadan konuk ekip Ümraniyespor 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Ümraniyespor'a galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Sekidika ve 65. dakikada Umut Nayir kaydetti. Trabzonspor'un tek golü ise 83. dakikada Yusuf Yazıcı'nın ayağından geldi.

Son 4 maçta 3. yenilgisini alan Trabzonspor, 38 puanda kaldı. 5 maçlık galibiyet hasretini bitiren Ümraniyespor, puanını 18'e yükseltti. Trabzonspor, gelecek hafta Adana Demirspor'u ağırlayacak. Ümraniyespor ise Kasımpaşa deplasmanına gidecek.

Trabzonspor'un tarihi serisi bitti ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.