Trabzonspor'un 18'lik yıldızı Erzurumspor'a gitti!

Trabzonspor'da Sefa Akgün şoku yaşanıyor. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi iki önemli genç yıldızı Türk futboluna kazandıran Trabzonspor'da 18 yaşındaki Sefa Akgün flaş bir kararla Erzurumspor'a imza attı.

Genç orta saha oyuncusu yakın zamanda menajeriyle birlikte Trabzonspor Sportif Direktörü Özkan Sümer ile bir araya geldi. Sefa Trabzonspor'da kalmak istiyordu ancak kendisine asgari ücretten sözleşme teklif edildi. Ayrıca 1 sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyecekti. Genç oyuncu bu teklifi kabul etmedi.

ERZURUMSPOR'A GİTTİ

18 yaşındaki yıldız adayı ile bir çok Süper Lig kulübü ilgileniyordu. Erzurumspor elini çabuk tuttu ve 510 bin TL'lik yetiştirme bedelini yatırarak oyuncusu kadrosuna kattı.

5 YILLIK SÖZLEŞME

Bir miktar imza parası ve aylık 4 bin TL maaş ödenecek Sefa Akgün ile Süper Lig'in yeni ekibi 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'un 18'lik yıldızı Erzurumspor'a gitti! ile ilgili etiketler Trabzonspor Erzurumspor sefa akgün
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.