Trabzonsporlu taraftarlar Kamerun'da su kuyusu açtırdı!

Trabzonspor Akçaabat Yaylacıklılar Taraftar Derneği'nden anlamlı hareket! Bordo-mavili taraftar derneği Kamerun'da su kuyusu inşa ettirdi.

Trabzonspor Akçaabat Yaylacıklılar Taraftar Derneği Kamerun'da bordo-mavili renklerde su kuyusu açtırdı.

Bordo-mavili taraftarlardan yardım eli... Dernek başkanı Bilal Pervanoğlu, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor 90 dakikadan fazladır" sloganıyla yola çıktıklarını, bu yönde de 61 projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. İkinci projelerini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Pervanoğlu, "İlk olarak Sudanlı çocuklara bayramda Trabzonspor forması göndererek onları sevindirmiştik. Bu kez Kamerun'da bordo-mavi su kuyusu açarak oradaki çocukları ve aileleri sevindirmenin heyecanını yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu taraftarlar Kamerun'da su kuyusu açtırdı!

Pervanoğlu, projelerine hız kesmeden devam edeceklerini, Trabzonspor sevgisini güçleri yettiğince herkese ulaştırmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Trabzonsporlu taraftarlar Kamerun'da su kuyusu açtırdı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Kamerun su kuyusu
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.