Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, Atletico Madrid'in gündeminde iddiası!

Sezon başında Beşiktaş'tan bordo-mavili takıma katılan Dorukhan Toköz'ün İspanyol devi Atletico Madrid'in gündeminde olduğu iddia ediliyor. Dorukhan Toköz, sezon başında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a bedelsiz olarak katılmış ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu. Başarılı futbolcunun ismi siyah-beyazlı takımda oynarken de İspanyol ekibiyle anılmıştı.

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, İspanyol devi Atletico Madrid'in radarına girdi. Fanatik'te yer alan habere göre; sezon başında Beşiktaş 'tan bordo-mavili takıma katılan Dorukhan Toköz'ün Madrid ekibinin gündeminde olduğu iddia ediliyor.

2019'da Beşiktaş'ta oynarken de ismi İspanyol takımıyla anılan 26 yaşındaki oyuncunun, ön libero, sağ bek ve stoper gibi kilit bölgelerde görev alabilmesi nedeniyle İspanyollar'ın radarına girdiği belirtiliyor. Trabzonspor, Beşiktaş'tan ayrılan Dorukhan Toköz'ü bedelsiz kadrosuna katmıştı.

DORUKHAN TOKÖZ KİMDİR?

Dorukhan Toköz 21 Mayıs 1996'da Eskişehir’de dünyaya geldi. Dorukhan Toköz, futbola Eskişehirspor'da başladı. Ocak 2015'te profesyonel yapılan futbolcu, 2014-15 sezonunda zaman zaman kadroya girse de forma şansı bulamadı. Bu formayı resmi olarak ilk kez bir sonraki sezon 3 Aralık 2015'te Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor karşısında giydi. Maç, Dorukhan'ın attığı golle Eskişehirspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Eskişehirspor formasıyla ilk Süper Lig maçına ise 20 Aralık 2015 tarihinde 2-1 yenildikleri Başakşehir karşısında çıktı. 2016-17 sezonunda TFF 1. Lig'e düşen takımda daha fazla şans bulmaya başladı. O sezon 24 maçta 2 gollük bir performansla oynadı. Süper Lig'e yükselme play-off turuna çıksalar da finalde Göztepe'ye penaltılarla kaybettiler.

Bir sonraki sezon ise 32 maçta forma giyerek takımının en önemli isimlerinden oldu. Sezon içinde yaptığı 9 asist ile önemli bir performans gösterdi. 9 Temmuz 2018'de futbolcu, Beşiktaş'a transfer oldu. 26 Temmuz 2018'de B36 Tórshavn ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçıyla hem Beşiktaş'ta ilk kez forma giydi, hem de ilk Avrupa maçına çıktı. Lig bitiminde Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadı. Toplamda 36 maça çıkan Dorukhan 3 asistlik bir performans gösterdi. Dorukhan Toköz, şu an Trabzonspor'da oynamaktadır.

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, Atletico Madrid'in gündeminde iddiası! ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Trabzonspor İspanya Aletico Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.