Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak, kiralık olarak resmen Gaziantep Futbol Kulübü'nde

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor forması giyen Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor'da forma giyen ve bonservisi Trabzonspor'da bulunan Abdulkadir Parmak'ı kadrosuna kattı. Gaziantep ekibi, genç orta saha oyuncusu ile bir yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Konu ile ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, başarılı orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak’ın kiralanması konusunda Trabzonspor ve oyuncunun kendisi ile bir yıllık kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Abdulkadir Parmak’a kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak, kiralık olarak resmen Gaziantep Futbol Kulübü'nde

Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak, kiralık olarak resmen Gaziantep Futbol Kulübü'nde ile ilgili etiketler Trabzonspor Kayserispor Abdülkadir Parmak Süper Lig Gaziantep Futbol Kulübü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.