Trabzonspor'dan transferde dev harekat: Kucka ve Medel

Trabzonspor'da günlerdir devam eden İtalya çıkarmasında; Juraj Kucka ve Gary Medel transferlerinde hareketli saatler yaşanıyor.

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta, İnter forması giyen Gary Medel'in transferi için çizme temsilcisi ile 5 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya çok yakın.

Muharrem Usta'nın Medel transferinde çok kararlı olduğu, 29 yaşındaki oyuncuya yeni sezonda bordo mavili formayı giydirmeyi amaçladığı öğrenildi.

Inter'le anlaşma noktasında ufak detyaların kaldığı Medel transferinde kulüplerin tam olarak anlaşmasının ardından, bordo mavili yönetim Şili'li oyuncuyla masaya oturacak.

gary_medel_kimdir

GARY MEDEL KİMDİR?
Anavatandaki isim: Gary Alexis Medel Soto
Doğum tarihi: 3 Ağu 1987
Doğduğu il: Santiago de Chile Şili
Yaş: 29
Boyu: 1,71 m
Uyruğu: Şili Şili
Mevki: Orta saha - Önlibero
Ayak: sağ ayak
Oyuncu danışmanı: Fernando Felicevich
Güncel kulüp: Inter
Takıma katılma tarihi: 13 Ağu 2014
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2018

SERDAR TAŞÇI'DAN VAZGEÇİLECEK

Bu arada Trabzonspor stoper pozisyonu için Fiorentina ile sözleşmesi sona eren Gonzalo Rodriguez'le anlaşma sağlarken, Spartak Moskova'lı Serdar Taşçı'dan da haber bekliyor. Stoper ve ön libero pozisyonlarında oynayan Gary Medel'le anlaşma sağlanırsa bu iki oyuncunun transferinden vazgeçilecek.

KUCKA ISRARI SÜRÜYOR

Milan'ın 6 milyon eurodan kapı açtığı Juraj Kucka transferinde de Trabzonspor'un ısrarı sürüyor. Başkan Usta, Milan kulübüyle Slovak oyuncunun transferi konusunda pazarlık yapıyor.

Usta'nın ayrıca daha önce Durica aracalığıyla Trabzonspor'da oynamak istediğini ifade eden Kucka ile Slovakya'da buluşup görüşeceği ifade edildi.

sjghjksdfgdfsgsdfgdfg

Öte yandan Trabzonspor'da yeni sezon kamp kadrosuna dahil edilmeyen oyuncularla yönetimin görüşmeye başladığı ve bazı oyuncularla yollarını ayrıma kararı aldığı öğrenildi.

JURAJ KUCKA KİMDİR?
Doğum tarihi: 26 Şub 1987
Doğduğu il: Bojnice CSSR
Yaş: 30
Boyu: 1,86 m
Uyruğu: Slovakya Slovakya
Mevki: Orta saha - Merkez orta saha
Ayak: sağ ayak
Oyuncu danışmanı: Stars & Friends
Güncel kulüp: Milan
Takıma katılma tarihi: 28 Ağu 2015
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2019

Trabzonspor'dan transferde dev harekat: Kucka ve Medel ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Inter Milan gary medel juraj kucka
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.