Trabzonspor'dan şampiyonluğa özel 100 bin forma

Trabzonspor'da yönetim, şampiyonluğa özel olarak çıkarılacak formaları ligin son haftasına yetiştirmek için çalışıyor. Bu formaların 100 bin adet üretilmesi ve 400-500 TL arasında bir bedelle satılması planlanıyor. Öte yandan, formada 8. şampiyonluğa vurgu yapılacak şekilde sonsuzluk işaretinin yer alacağı da belirtildi.

Trabzonspor, şampiyonluğa özel olarak tasarlanan formayı ligin son haftasına yetiştiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu formaların 100 bin adet üretilmesi ve 400-500 TL arasında bir bedelle satılması planlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; formada ayrıca 8. şampiyonluğa vurgu yapılacak şekilde sonsuzluk işaretinin de yer alacağı belirtildi.

BUGÜN ŞAMPİYON OLABİLİR

Süper Lig'de Fenerbahçe bugün G.Antep'i konuk ediyor. Sarı-lacivertli takımın 11 puan önünde olan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi halinde Antalya maçına çıkmadan şampiyonluğunu resmen ilan edecek.

AĞAOĞLU'NDAN 4 YILDA 5 KUPA HEDEFİ

Ahmet Ağaoğlu'nun 1480 günlük görev süresi içerisinde Trabzonspor müzesine Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupası gelirken, sıra şampiyonluk kupasında. 8 Nisan 2018'de başkanlık koltuğuna oturan Ağaoğlu, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'yı da kaldırmak istiyor.

Trabzonspor'dan şampiyonluğa özel 100 bin forma ile ilgili etiketler Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.