Trabzonspor'dan Samet Akaydin için TFF'ye flaş başvuru!

Süper Toto Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan tartışmalar devam ederken Trabzonspor'dan flaş bir karar daha geldi. Bordo-Mavililer Samet Akaydin'in futbolcuları Trezeguet'e yaptığı hareket nedeniyle TFF'ye başvurma kararı aldı.

Trabzonspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçta rakip oyuncu Samet Akaydin'in, futbolcuları Trezeguet'ye yönelik olduğu ileri sürülen davranışıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurarak gerekli yaptırımın uygulanmasını istedi.

''OYUNCUMUZUN ÜZERİNE TÜKÜRMÜŞTÜR''

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe ile 18 Mayıs 2023'te oynadığımız Spor Toto Süper Lig müsabakasında futbolcumuz Mahmoud Trezeguet'in gol sevinci sonrasında secde ederken Fenerbahçeli oyuncu Samet Akaydin, kasıtlı bir şekilde dönerek oyuncumuzun üzerine doğru tükürmüştür." ifadelerine yer verildi.

Yaşanan çirkin olayın yayıncı kuruluş görüntülerine de yansıdığını vurgulanan açıklamada, "Konuyla ilgili olarak ağır bir disiplin ihlali gerçekleştiren Samet Akaydın ile ilgili TFF Başkanlığı'na gerekli başvurular yapılmış olup, alınacak karar ise titizlikle takip edilecektir." denildi.

Trabzonspor'dan Samet Akaydin için TFF'ye flaş başvuru! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig TFF Samet Akaydin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.