Trabzonspor'dan PFDK kararlarına sert tepki!

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile tamamlanan maçın ardından saha karışmıştı. Taraftarlar ile futbolcular arasında arbede yaşanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı geçen Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla alakalı PFDK cezalarını resmen açıkladı. Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Trabzonspor'dan PFDK kararlarına sert tepki geldi.

Süper Lig'in 30. haftası dev bir maça sahne olmuş ve Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını Papara Park'ta paylaşmıştı.

Mücadele 3-2 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile tamamlanırken bitiş düdüğünün ardından saha karışmıştı. Fenerbahçe'den Osayi Samuel, İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde PFDK'ya sevk edilirken, verilen cezalar da belli oldu.

Buna göre Osayi Sameul'e ceza verilmezken, İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde birer maç ceza aldı. Trabzonspor'da ise Egemen Korkmaz 1 maçla cezalandırılırken Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

''İSTİFA EDİN!''

PFDK kararlarının ardından Trabzonspor'dan TFF'ye istifa çağrısı geldi. Yapılan paylaşımda, "Adaletiniz batsın! Kalkın koltuklarınızdan, istifa edin!" denildi.

Trabzonspor'dan PFDK kararlarına sert tepki!

Trabzonspor'dan PFDK kararlarına sert tepki! ile ilgili etiketler Trabzonspor PFDK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.