Trabzonspor’dan Nwakaeme’ye duygusal veda paylaşımı!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme, sözleşmesinin sona ermesinin ardından bordo mavili kulüpten ayrılmıştı. Karadeniz Fırtınası, Nijeryalı yıldızına video ile veda etti. “Bazen gitsen de aslında sonsuza kadar kalırsın. Her şey için teşekkürler Tony” başlığı ile paylaşıldı video.

Trabzonspor, takımdan ayrılan Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme’ye sosyal medyadan paylaştığı video ile veda etti.

BORDO MAVİLİ KULÜP SOSYAL MEDYA HEABINDAN VEDA VİDESU PAYLAŞTI

Trabzonspor’un 2021-2022 sezonu Süper Lig şampiyonluğunda önemli rol oynayan Anthony Nwakaeme takımdan ayrılacağını açıkladı. Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından Nijeryalı futbol için video paylaşıldı.

''HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER TONY''

“Bazen gitsen de aslında sonsuza kadar kalırsın. Her şey için teşekkürler Tony” başlığı ile paylaşılan videoda, 33 yaşındaki futbolcunun takımda kazandığı kupa sevinçleri, soyunma odası ve antrenmandaki anlar yer alıyor.

İHA

Trabzonspor’dan Nwakaeme’ye duygusal veda paylaşımı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Sosyal Medya Anthony Nwakaeme duygusal veda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.