Trabzonspor'dan iki imza birden!

Süper Lig'in mevcut lideri Trabzonspor, 12 Haziran'da yeniden başlaması beklenen lig için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, önümüzdeki sezon takımda kritik görev alabilecek iki isimle de anlaşma sağlandı. İşte yaşanan son gelişmeler...

Fırtına'da öncelik sözleşmesi biten futbolcularla masaya oturmak. Bu nedenle Trabzonspor Sosa ve Novak ile görüşmeleri sürdürüyor.

Trabzonspor'dan iki imza birden!

SOSA TRANSFER AÇIKLAMASINA BULUNMUŞTU

Trabzonspor'un yıldızı Sosa, Tycsports'a yaptığı konuşmada, hem eski kulübü Estudiantes'in kendisine olan ilgisinden bahsettmişti.

Yıldız futbolcu açıklamasında, "Estudiantes'e dair duygularım çok fazla ve bunu sürekli dile getirdim. Geri döneceğimi söyledim ama başka bir durum olursa ve başka bir yol izlersem bu, insanlara karşı beni kötü yapabilir. Oyuncular için temel öncelik anı yaşamaktır ve şu an buradayım.

Arjantin'de oynayabileceğim tek kulüp Estudiantes'tir. Hatta onlar için diğer Arjantin takımlarının tekliflerini reddettim. Şu anda, dikkate aldığım tek şey sözleşmeyi yenilemek. Bunun için 2 önemli durumu reddettim.

Gelecek hakkında konuşamam çünkü ne olacağını bilmiyorum. Corona virüsü (koronavirüsü) sorunu nedeniyle, geleceğe dair çok fazla belirsizlik var. Trabzonspor'a saygılı olmak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Trabzonspor iç transferde prensipte anlaşmaya vardığı Jose Sosa ve Filip Novak'ın sözleşmelerini uzatmak için harekete geçti.

Covid-19 süreci nedeniyle duran pazarlıkların ardından yönetim antrenmanlara yeniden başlanılmasıyla her iki oyuncunun menajerlerini tekrar masaya davet etti.

2 İMZA YAKIN

Görüşmelerin olumlu yönde devam ettiği öğrenildi. İmzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor. Fotomaç'ın haberine göre Jose Sosa'ya daha önce bonuslarla birlikte yıllık 2 milyon euro önerilirken, Filip Novak'a ise son olarak yıllık 1 milyon 250 euro garanti ücret teklif edilmişti.

Teknik heyetin de kalmalarını istediği ikili ile bu rakamlara yakın bir tutarda anlaşılacağı dile getirildi. Bordo-mavili taraftarlar da sosyal medyadan çok sevdikleri iki oyuncunun takımda tutulması için yönetime çağrı yapıyor.

Trabzonspor'dan iki imza birden! ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Jose Sosa Süper Lig novak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.