Trabzonspor'dan Gervinho paylaşımı... Fildişi Sahilli forvet çapraz bağ ameliyatı oldu

Trabzonspor'un flaş transferlerinden Gervinho, Fransa'da çapraz bağ ameliyatı oldu. Çaykur Rizespor maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan 33 yaşındaki forvet sezonun son haftalarında sahada olması bekleniyor. Bordo-Mavili kulüpten yapılan bilgilendirmede operasyonun başarılı geçtiği ve Gervinho'nun yarın taburcu olacağı belirtildi.

Çaykur Rizespor maçında çapraz bağları kopan Gervinho, ameliyat edildi. Trabzonspor, Fildişi Sahilli forvetin Fransa'da başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Bordo-mavili kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, kulübün internet sitesinde, Gervinho'nun sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Güven, "Oyuncumuz Gervinho, dün Fransa'da başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu yapılan oyuncumuzun yarın taburcu olması planlanmaktadır." ifadelerini kullandı.

Bu yaz İtalya'nın Parma kulübünden transfer edilen 33 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de 9 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli ismin sezonun son haftalarında sahada olması bekleniyor.

 Trabzonspor'dan Gervinho paylaşımı... Fildişi Sahilli forvet çapraz bağ ameliyatı oldu

ABDULLAH AVCI'NIN KALECİLERİ...

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon başı yaşadığı performans düşüklüğünün ardından 2021-22 sezonuna iyi başlayan ve A Milli Takımı’nda birinci kalecisi konumunda yer alan Uğurcan Çakır’ın yükselen performansında teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibinin de etkisi oldu.

2020-21 sezonunda bordo-mavili takımda göreve başlayan Avcı ve ekibi ile birlikte form grafiği yükselişe geçen Uğurcan'ın, Avrupa’ya transferi gündeme gelmiş ancak bu transfer ekonomik anlamda kulübün beklentileri karşılanmadığı için gerçekleşmemişti. Bu sezon hem ligde hem de A Milli Takım'la gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Uğurcan, Avrupa takımlarının da yeniden takibine girdi.

Süper Lig’de Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve son olarak Trabzonspor’da teknik direktörlük görevini üstlenen Abdullah Avcı ve ekibinin milli takım kalesine etkisi ise dikkat çekti. Son yıllarda milli takım kalesini koruyan Volkan Babacan, Mert Günok ve Uğurcan Çakır’ın ortak noktası Abdullah Avcı ve ekibi oldu. Volkan Babacan, 2014-15 sezonunda Başakşehir’e geldikten sonra 2016-17 sezonuyla birlikte A Milli takımda düzenli olarak forma giymeye başladı. 2017-18 sezonunda Başakşehir’e transfer olan Mert Günok da bir dönem A milli Takım’ın kalesini korurken, son olarak Uğurcan Çakır da Abdullah Avcı sonrası A Milli Takım’ın birinci kalecisi konumunda yer aldı.

Trabzonspor'dan Gervinho paylaşımı... Fildişi Sahilli forvet çapraz bağ ameliyatı oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Uğurcan Çakır Gervinho
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.