Trabzonspor'dan çılgın teklif: Yusuf'u al, Tolgay'ı ver

Trabzonspor, Tolgay Arslan için Beşiktaş'a ilginç bir teklif götürdü. Tolgay Arslan'ı isteyen bordo mavililier, Fikret Orman'a Yusuf Erdoğan'ı önerdi.

Trabzonspor’un Tolgay Arslan aşkı bitmek bilmiyor. Fırtına, Beşiktaş’a gitmeden önce de çok istediği 27 yaşındaki futbolcu için yeni bir teklifle Kartal’ın kapısını çalmayı planlıyor...

Genç yetenekleri Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı ile nikah tazeleyen Fırtına’nın Yusuf Erdoğan ile henüz masaya oturmaması dikkat çekmişti. Yanal’ın da Yusuf’la ilgili yönetime olumlu ya da olumsuz bir rapor sunmaması kafaları iyice karıştırırken, olayın arkasından Tolgay Arslan çıktı.

sldkfjshdglsdfsI

Bordo-Mavili yönetimin sezon sonunda tekrar Beşiktaş ile görüşeceği ve Tolgay’a karşılık Yusuf Erdoğan’ı teklif edeceği belirtildi.

Öte yandan Tolgay, dün sosyal medya hesabından herhangi bir kulüpten somut bir teklif olmadığını açıkladı.

Trabzonspor'dan çılgın teklif: Yusuf'u al, Tolgay'ı ver ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Tolgay Arslan takas Yusuf Erdogan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.