Trabzonspor'da Yunus Mallı ile yollar ayrıldı! İşte ödenecek paranın detayları

Trabzonspor, Yunus Mallı'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Bordo mavili kulüpten, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Yunus Mallı arasındaki 01.02.2021 başlangıç ve 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 7.000.000.-TL tutarındaki fesih tazminatı 10 (On) taksit halinde ödenecektir" denildi.

Trabzonspor'da, uzun süredir kadroya girmekte zorlanan Yunus Mallı ile yollar ayrıldı. Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, Yunus Mallı'nın sözleşmesinin feshedildiği ve oyuncuya 10 taksit halinde 7 Milyon TL ödeneceği belirtildi.

İŞTE TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Yunus Mallı arasındaki 01.02.2021 başlangıç ve 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 7.000.000.-TL tutarındaki fesih tazminatı 10 (On) taksit halinde ödenecektir."

Trabzonspor'da Yunus Mallı ile yollar ayrıldı! İşte ödenecek paranın detayları ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Yunus Mallı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.