Trabzonspor'da Visca ve Ömür için alarm!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, sahasında ağırladığı Trabzonspor'u Mounir Chouiar ve Valentin Eysseric'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Kasımpaşa'daki üçüncü dönemine başlayan Kemal Özdeş, takımının başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Lacivert-beyazlı ekip, 2013'ten bu yana rakibini evinde ilk kez mağlup etmeyi başardı. Trabzonspor'da sakatlık yaşayan Abdülkadir Ömür ile Edin Visca'nın tedavisine başlandı. 2 oyuncu Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.

Trabzonspor'un 2-0 kaybettiği Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan Edin Visca ve Abdülkadir Ömür'ün tedavilerine başlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren ancak 20 dakika sonra sağ dizinde ağrı hissettiği için kenara gelen Visca'ya MR çekilecek.

Sabah'ta yer alan habere göre; Bosna Hersekli sağ kanadın sakatlığıyla ilgili kesin tanı koyulacak. Yine bitiş düdüğünün ardından sekerek çıkan Abdülkadir'in de kas ağrılarının olduğu belirtildi.

23 yaşındaki 10 numara şu an takımın en etkili ismi durumunda. Her iki oyuncunun da Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi için çaba sarf edilecek.

Trabzonspor'da Visca ve Ömür için alarm! ile ilgili etiketler Trabzonspor Edin Visca Abdülkadir Ömür
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.