Trabzonspor'da Uğurcan Çakır Basel galibiyetini sonrası konuştu: Zorunluluktan bir maç oynadık...

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, evinde İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekibin kaptanı Uğurcan Çakır, karşılaşmadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, evinde İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekibin kaptanı Uğurcan Çakır, karşılaşmadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

''ZORUNLULUKTAN BIR MAÇ OYNADIK''

''Hayatımın en zor maçlarından biriydi. Bu stadyumda 150'ye yakın maç oynadım. İlk defa bu kadar duygulandım. Allah herkesten razı olsun. Çok büyük bir afet yaşadık. İlk günler bizler için çok zor geçti, hepsi bizim canımız... Bütün ülke olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Unutulacak bir şey değil. Hayatımın en zor maçlarından birini yaşadım. Zorunluluktan bir maç oynadık. Aklımız onlarla.''

 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır Basel galibiyetini sonrası konuştu: Zorunluluktan bir maç oynadık... ile ilgili etiketler Trabzonspor Basel UEFA Avrupa Konferans Ligi Uğurcan Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.