Trabzonspor'da Montella iddiaları

Trabzonspor için işler bu sezon hiç iyi gitmiyor. Ligde zirveden oldukça uzaklaşan bordo-mavili ekipte önce Başkan Ahmet Ağaoğlu, ardından da Teknik Direktör Abdullah Avcı görevlerinden ayılırken, yeni Başkan Ertuğrul Doğan, yeni hoca arayışlarına başladı. Trabzonspor, yeni teknik adam arayışında Sergen Yalçın ile masaya oturdu. Ancak talebinden geri adım atmaması üzerine Adana Demirspor'un hocası Vincenzo Montella gündeme geldi. Bu haberlerin çıkması üzerine Murat Sancak açıklama yaptı.

Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından önce Orhan Ak ile sezonu bitirmeyi amaçlayan Trabzonspor, olmayınca "yedek" hoca İhsan Derelioğlu ile yola çıktı. Ancak Kasımpaşa yenilgisi, bordo-mavili yönetimi hızlandırdı.

Milliyet'te yer alan haberde; İtalyan teknik adam Montella'nın, Trabzonspor'un önerdiği 1 milyon 750 bin Euro'yu kabul ettiği, ancak gelişi için sezon sonunu işaret ettiği vurgulandı.

Bu arada yönetim de yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunu kısa süre içinde gündemden çıkarmayı arzuladıklarını, gelecek sezon bütün kulvarlarda yarışacak bir takım kuracaklarını açıkladı.

SANCAK'TAN AÇIKLAMA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bu haber üzerine, "Benden izin alınarak Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi, külliyen yalan. Lig devam ederken, Avrupa hedefi olan bir takımın hocasına talip olma nezaketsizliğini, ne Trabzonspor başkanı ne de Trabzonspor camiası yapar. Öyle bir girişim olmaz" açıklamasını yaptı.

İSTANBUL'DA KÖTÜ TABLO

Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da, kötü gidiş can sıktı. Bordo-mavililer, İstanbul takımlarıyla oynadığı son 3 maçı kaybetti. Galatasaray'a ve Ümraniyespor'a 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, Kasımpaşa karşısında da sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor'da Montella iddiaları ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.