Trabzonspor'da Marc Batra Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası konuştu: Hedefimiz yok gibi...

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Bordo-Mavililer'de İspanyol stoper Marc Bartra karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. Bordo-Mavililer'de İspanyol stoper Marc Bartra karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

''HEDEFİMİZ YOK GİBİ''

"İlk yarı istediğimiz futbolu ortaya koyamadık. İki pozisyon bulduk, atsaydık en azından berabere olacaktı. Fenerbahçe'yi yenebilirdik. İkinci yarı daha iyiydik ama ikinci golü yedik. Fenerbahçe bulduğu pozisyonları attı, biz atamadık! Biz de net fırsatları kaçırdık. Yeni bir teknik ekibimiz var. Yeni bir sistemle oynamaya çalışıyoruz. Her yenilik zaman gerektirir. Hocamız antrenmanlarda bizi çalıştırıyor. Birbirimizi tanımaya başladık. Hedefimiz yok gibi ama kendimiz için oynayacağız. Mücadele edeceğiz."

 

Trabzonspor'da Marc Batra Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası konuştu: Hedefimiz yok gibi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Marc Bartra
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.