Trabzonspor'da 2 futbolcu korona... Alanyaspor deplasmanı öncesi sıkıntı!

Trabzonspor Kulübü, 2 futbolcusunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kovid-19 PCR kontrolünde iki oyuncumuzun testi pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreçleri başlamıştır." ifadelerine yer verildi.

Lider Trabzonspor'da pazar günkü Aytemiz Alanyaspor deplasmanı öncesi yapılan Kovid-19 PCR kontrolünde 2 futbolcunun testi pozitif çıktı.

25. haftada en yakın rakibi Konyaspor'u ağırlayan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Bordo-Mavililer, zirvede puan farkını 12'ye yükseltmişti.

Bu sezon ilk ve tek yenilgisini Antalya deplasmanında alan Karadeniz ekibi, Alanya'daki maça şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Bir başka Akdeniz deplasmanında daha kayıp yaşamak istemeyen Abdullah Avcı'nın sakatlıklar ve 2 korona vakası sonrası nasıl bir 11 sahaya süreceği merak ediliyor.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada hangi 2 futbolcunun korona olduğu belirtilmedi.

Trabzonspor'da 2 futbolcu korona... Alanyaspor deplasmanı öncesi sıkıntı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.