Trabzonspor'da flaş Badou Ndiaye gelişmesi!

Trabzonspor'un devre arasında İngiltere Championship takımlarından Stoke City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Senegalli Badou Ndiaye ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen yıldız futbolcu menajeri aracılığı ile Trabzonspor yönetimi ile görüştü. 

Süper Lig'e verilen araya lider giren Trabzonspor, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşıp gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istiyor.

Trabzonspor'da flaş Badou Ndiaye gelişmesi!

Bu nedenle gelecek sezon için kadro çalışmalarına hız veren bordo-mavililerde geleceği en çok merak edilen isimlerden biri de 6 aylık kiralanan Badou Ndiaye'ydi.

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor'un devre arasında Stoke City'den satın alma opsiyonu ile 6 aylığına kiraladığı Badou Ndiaye, bordo-mavili takımı sevdi.

Orta sahaya dinamizm getiren ve mücadeleci futboluyla taraftarın da sevgisini kazanan Senegalli oyuncunun, menajeri aracılığıyla yönetimle görüşerek gelecek sezon da takımda kalma isteğini dile getirdiği belirtildi.

Badou Ndiaye'nin bu talebi, Karadeniz ekibinde memnuniyetle karşılandı.

MALİYETİ 8 MİLYON EURO

Ancak tecrübeli ön liberonun yüksek maliyeti düşündürüyor. Bonuslarla birlikte 8 milyon euro'ya yaklaşan satın alma opsiyonu bulunan Ndiaye'ye yönetimin, "Kulübünle görüşerek bonservis rakamını aşağı çekersen devreye girebiliriz" mesajı verdiği öğrenildi. Bordo-mavililer, 6 aylık kiralama için Stoke'a 150 bin pound ödemiş, 29 yaşındaki oyuncuya da 1 milyon euro verilmişti.

Badou'nun Stoke City ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Championship'te yer alan İngiliz ekibi, yüksek maliyeti nedeniyle oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor.

Ndiaye, Trabzonspor'da 4'ü kupada olmak üzere 13 maçta forma giyerken, 1 gol + 2 asist ile toplamda 3 gole katkıda bulundu.

 

Trabzonspor'da flaş Badou Ndiaye gelişmesi! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Badou Ndiaye stoke city
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.