Trabzonspor'da Bakasetas şoku... Yunan yıldız Beşiktaş maçında bir kez daha sakatlandı

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Tasos Bakasetas, Beşiktaş maçında bir kez daha sakatlandı... İlk yarıda sakatlanan 27 yaşındaki orta saha oyuna girse de maça devam edemedi ve yerini Siopis'e bıraktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, en büyük kozunu kaybedince kenarda büyük üzüntü yaşadı...

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, Beşiktaş derbisinde sakatlanarak oyuna devam edemedi... Sakatlığı nedeniyle son iki maçı kaçıran 27 yaşındaki orta saha Beşiktaş maçına özel hazırlanmıştı.

İlk 11'de sahaya çıkan Çilingir, 27. dakikada sakatlık geçirdi... Kenarda tedavisi yapılan ve bandajla sahaya geri dönen Bakasetas, kısa süre sonra kendisini yere bıraktı ve kenara oyuna devam edemeyeceği işareti yaptı. Teknik direktör Abdullah Avcı en büyük kozunu çıkarıp, yerine Siopis'i aldı...

Anastasios Bakasetas bu sezon Süper Lig'de 10 maçta 7 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

AVCI'DAN ÜÇ DEĞİŞİKLİK 

Lider Trabzonspor geçen hafta Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmaya göre 3 değişiklikle Beşiktaş karşısına çıktı.

Bordo-mavili ekipte geçen hafta görev alan ve sakatlanarak sezona kapatan Gervinho, 12. hafta maçında takımını yalnız bıraktı.

Edgar Ie de sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer alamazken, teknik direktör Abdullah Avcı, Emmanouil Siopis'i Beşiktaş maçında yedek soyundurdu. Yunan orta saha 30'da oyuna girdi.

Avcı, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Hüseyin Türkmen, Anthony Nwakaeme ve Anastosios Bakasetas'a şans verdi.

Trabzonspor savunma dörtlüsü maç öncesi yapılan ısınmada özel çalıştı. Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen, Hugo, Trondsen'den oluşan dörtlü savunmadan topu çıkarma üzerinde durdu.

DORUKHAN TOKÖZ ESKİ TAKIMINA İLK KEZ RAKİP OLDU

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan Dorukhan Toköz, eski takımına karşı ilk kez görev yaptı.

Geçtiğimiz sezon sonunda siyah-beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz, Avrupa kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden sonuç alamamış ve sonrasında Trabzonspor’a imza atmıştı. Dorukhan Toköz, Trabzonspor formasıyla ilk kez Vodafone Park’ta görev yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, Bruno Peres’in yokluğunda mücadeleye 11’de başladı.

 

Trabzonspor'da Bakasetas şoku... Yunan yıldız Beşiktaş maçında bir kez daha sakatlandı ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor Beşiktaş Tasos Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.