Trabzonspor'da Bakasetas fırtınası

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 43 maçta 9 gol, 8 asistlik performans gösteren Bakasetas, bu kez henüz Ekim ayında olmamıza rağmen 6 gol, 6 asistlik istatistiğe ulaştı. Yunan yıldız, özellikle Avrupa arenasında fark yarattı.

Sezona müthiş başlayan ve bordo-mavililerin en skorer ismi olan Yunan yıldız, Monaco mücadelesinde de takımın en iyilerinden biriydi. Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor'da Bakasetas Fırtınası devam ediyor... 

Vitor Hugo ve Trezeguet'nin gollerinde asist yapan Bakasetas, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 4 maçta da skora katkı sağladı. Grupta 1 gol, 4 asistlik performans gösteren 29 yaşındaki maestro, Süper Lig'de 8 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı, 2 de gol pası verdi. Şampiyonlar Ligi play-off turu ve Süper Kupa Finali'nde de birer golü bulunan Bakasetas, toplamda çıktığı 15 maçta 6 gol, 6 asistlik müthiş bir istatistik yakaladı.

EN İYİ DÖNEMİ

Tecrübeli oyuncu, geçen sezon ise 43 resmi maçta 9 gol atıp, 8 asist yapmıştı. Henüz Ekim ayında olmamıza rağmen geçtiğimiz yılki rakamlara çok yaklaşan Bakasetas, kariyerinin en verimli dönemlerinden birini geçiriyor.

Trabzonspor'da Bakasetas fırtınası ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.