Trabzonspor'da Bakasetas farkı!

Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas, bordo-mavili forma altında başarılı bir performans sergilemeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş derbi mücadelesinde Trabzonspor'u konuk etti. Mücadelede 2-2 sona erdi. Bordo-mavililerin gollerini Gomez ve Trezeguet kaydetti. Ev sahibi takımın gollerini Larsen (k.k), Cenk Tosun'dan geldi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 18, Beşiktaş ise 19 yaptı. Trabzonspor'da 90+5. dakikada Yusuf Yazıcı kırmızı kart gördü. Öte yandan Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor'da Bakasetas fırtınası tüm hızıyla devam ediyor.

Deplasmanda görev yaptığı son iki lig maçında birer gol atan Anastasios Bakasetas, Süper Lig kariyerinde ikinci kez üst üste üç dış saha karşılaşmasında tabela katkısı sağladı.

BAKASETAS'TAN 7. ASİST

Verdiği gol pasıyla beraber bu sezon 16. resmi maçında 7. asiste ulaşan Yunan futbolcu, 6 kez de fileleri havalandırıp takımına olağanüstü bir katkı verdi.

 

Trabzonspor'da Bakasetas farkı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.