Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı: Terim, Süper Lig'in yıldızlarını topluyor

Trabzonspor, Anastasios Bakaseta'ın transferinde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'a 5-1 mağlup oldukları maçın sonrasında açıklamalarda bulunan ve 'Trabzonspor'daki son maçıma çıktım' diyen Bakasetas'ın transferi KAP'a bildirildi.

"PANATHINAIKOS İLE RESMİ GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR"

Bordo-mavili kulübün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Bakasetas bordo-mavili formayı giydiği tüm zamanlarda 121 resmi maça çıktı. Bu mücadelelerde 33 gol atıp 24 asistlik performans sergiledi.

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'den Samet Akaydın'ı takıam transfer ettirmişti. Süper Lig'in önemli oyuncularından Bakasetas'ta Terim'in takımının yolunu tuttu.

Fatih Terim'in transfer listesinde ayrıca Süper Lig'den kaleci Ertaç Özbir'in de olduğu ve Adana Demirspor ile görüşmelerin sürdüğü öne sürüldü.

Bununla beraber Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün de Fatih Terim'in listesindeki isimlerden biri olduğu iddia edildi.

 

Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı: Terim, Süper Lig'in yıldızlarını topluyor ile ilgili etiketler Fatih Terim Anastasios Bakasetas Panathinaikos Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.