Trabzonspor yeni transferi KAP'a bildirdi: Kouassi'nin alacağı ücret belli oldu

Trabzonspor, KAP'a yaptığı açıklamada yeni transfer Jean Evrard Kouassi'nin alacağı ücreti bildirdi. Bordo mavililer, 3,5 yıllık anlaşma yapılan yeni transfere yıllık 1 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Bordo-mavililerin yeni transferi Kouassi bugün ilk antrenmanına çıktı ve takım arkadaşlarıyla tanıştı. Lider, yarın Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Trabzonspor transferi resmen açıkladı. Bordo-Mavililer Jean Evrard Kouassi ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardığını KAP'a bildirdi. Fildişi Sahilli kanat oyuncuya yıllık 1 milyon Euro + toplamda 1.4 milyon Euro imza parası ödeneceği duyuruldu.

Trabzonspor yeni transferi KAP'a bildirdi: Kouassi'nin alacağı ücret belli oldu

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jean Evrard Kouassi arasında 3,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2021-2022 futbol sezonu için 500.000.-Eur garanti ücret,

2022-2023 futbol sezonu için 1.000.000.-Eur garanti ücret,

2023-2024 futbol sezonu için 1.000.000.-Eur garanti ücret,

2024-2025 futbol sezonu için 1.000.000.-Eur garanti ücret, ödenecektir.

Ayrıca, futbolcuya 2021-2022 futbol sezonu için 200.000.-EUR, diğer her bir sezon için yıllık 400.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir."

ANTALYA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Yeni transfer Jean Evrard Kouassi de bordo-mavililerle ilk idmanına çıktı.

İdman öncesi teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşen Fildişili oyuncu, takım arkadaşlarıyla da tanıştı. Antalyaspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, havayolu ile bugün saat 16.30'da Antalya'ya hareket etti.

Trabzonspor yeni transferi KAP'a bildirdi: Kouassi'nin alacağı ücret belli oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer KAP Jean Evrard Kouassi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.