Trabzonspor, Visca transferinde mutlu sona çok yakın: Anlaşma sağladılar

Başakşehir'in Boşnak yıldızı Visca Trabzonspor'a gitmeye çok yaklaştı. İki kulüp transfer konusunda anlaşma sağlarken bonservis bedelinin 3,5 milyon euro olduğu öğrenildi. İki takım arasındaki son pürüzlerin halledilmesinin ardından transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Medipol Başakşehir'in tecrübeli yıldızı Edin Visca'nın transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Boşnak oyuncuya yapılan teklifler ortaya çıkarken Başakşehir ve Trabzonspor transfer konusunda el sıkıştı.

Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak için uğraş verdiği Edin Visca transferinde mutlu sona ulaştı.

3.5 MİLYON EURO BONSERVİS

Bordo mavililer, 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun transferi için kulübü Başakşehir'le yaklaşık 3.5 milyon bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

2.5 YILLIK SÖZLEŞME

Bosnalı oyuncunun transferinin kısa bir süre içinde resmiyete kavuşması beklenirken oyuncunun 2.5 yıllık imza atması bekleniyor.

İki kulüp arasında ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Visca transferinde mutlu sona çok yakın: Anlaşma sağladılar ile ilgili etiketler Trabzonspor Başakşehir Transfer visca