Trabzonspor, Trezeguet transferini bitirmek üzere! Pazarlıklar devam ediyor

Geçen sezonun ikinci devresinde Başakşehir'de kiralık oynayan Mısırlı futbolcu Trezeguet, şampiyon Trabzonspor ile anlaştı. Oyuncunun menajerinin son şartları görüşmek için İstanbul'a geleceği belirtildi.

Spor Toto Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için kadrosunu geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Kasımpaşa'da dikkat çeken performansının ardından Premier Lig'den Aston Villa'ya transfer olan Trezeguet'nin Trabzonspor ile el sıkışmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre; Trezeguet'nin menajeri Trabzonspor ile sözleşme detaylarını görüşmek üzere İstanbul'a gelecek. Bordo mavililerin Trezeguet için teklifi 3 milyon Euro + sonraki satıştan pay yüzde 15 pay olduğu belirtiliyor. Premier Lig temsilcisi Aston Villa ise futboşcu için 4 milyon euro istiyor. Mısırlı futbolcunun 2.5 milyon euro istediği de gelen bilgiler arasında.

27 yaşındaki Trezeguet, 330 maçta 64 gol ve 47 asist kaydetti. Başakşehir forması giyen oyuncu, son sezonu 13 maçta 6 gol 3 asist ile tamamladı.

Trabzonspor, Trezeguet transferini bitirmek üzere! Pazarlıklar devam ediyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer trezeguet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.