Trabzonspor, Sunderland'in stoperini istiyor!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Bir stoper daha alacağız” derken, listenin ilk sırasında Sunderland’li Papy Djilobodji yer alıyor.

Transferlerle ilgili bilgi veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Savunmayı güçlendirmemiz gerekiyor. Son güne kadar transfer çalışmalarımız sürecek. Bir stoper takviyesi yapmayı planlıyoruz" dedi.

Majid Hosseini ve Zargo Toure'yi kadrosuna katan bordo-mavililerin transfer edeceği üçüncü stoperin Sunderland'in 29 yaşındaki Senegalli oyuncusu Papy Djilobodji olması bekleniyor. Ağaoğlu, ayrıcı "Kesinlikle kimse gitmeyecek demek mümkün değil. Şartlar yerine gelirse oyuncular gelebilir veya gidebilir" ifadesini kullandı.

Trabzonspor, Sunderland'in stoperini istiyor! ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Transfer Papy Djilobodji Sunderland
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.