Trabzonspor, Sörloth'un benservisini almak istiyor!

Trabzonspor, Crystal Palace'tan kiraladığı ve performansıyla adeta parlayan Norveçli golcü Alexander Sörloth'un bonservisini almak istiyor.

Trabzonspor'un sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace kulübünden iki yıllığına kiraladığı Alexander Sörloth, lige damgasını vurmaya devam ediyor. Norveçli golcü ligde 7 gol, 4 asistlik performansı ile skora en çok katkı yapan oyuncu oldu.

Trabzonspor, Sörloth'un benservisini almak istiyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçta 2 gol atan Sörloth'un sözleşmesinde ikinci yılın sonunda 6 milyon euroluk satın alma bedeli bulunuyor. 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için yönetim de artık görüşmelerini hızlandırdı. 6 milyon euroluk fiyatı daha da aşağıya çekmek isteyen yönetim, şimdiden İngiliz ekibi ile temasa geçti. Artık tek hedef bonservisi olabildiğince düşürüp 4 milyon euro seviyesinde işi bitirmek.

Norveçli oyuncu kariyerinin en parlak sezonunu geçiriyor. Sörloth, B.Glimt ve Midtjylland ile 15 gol attığı sezonun ardından şu anda en golcü döneminde.

Trabzonspor, Sörloth'un benservisini almak istiyor! ile ilgili etiketler Trabzonspor İngiltere Alexander Sörloth crystal palace
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.