Trabzonspor resmi ağızdan açıkladı! Eto'o'yu istiyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, "Eto'o değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Antalyaspor açısında sorun olacağını düşünmüyoruz." dedi.

Trabzonspor'da transfer dönemindeki ilk hedef Antalyasporlu Samuel Eto'o... Süper Lig'in en az gol atan takımı durumunda olan bordo mavililerin devre arasında Kamerunlu futbolcuyu takıma kazandırmak için girişimlere başladığı belirtildi.

Konuyla ilgili Trabzon yerel basınına konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu şu ifadeleri kullandı;

"DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ"

"Eto'o değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Devre arası alınacak oyuncuların uyum sorunu olabilir. Eto'o bu konuda Türkiye'yi tanıması ve kalitesi açısından değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Ersun hoca, başkan ve transfer komitesi ile ilgili olarak maliyeti ve faydası konusunda bir değerlendirme yapacağız. Tabi ki taraftarın Eto'o gibi bir isim ile heyecanı ve bize golleriyle katkı yapacak olması da bu değerlendirmemiz de önemli olacak. Antalyaspor açısından bir sorun olacağını düşünmüyoruz"

Trabzonspor resmi ağızdan açıkladı! Eto'o'yu istiyoruz ile ilgili etiketler Antalyaspor Trabzonspor Samuel Etoo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.