Trabzonspor'da 3 isim kadro dışı!

Trabzonspor'dan açıklama: "Profesyonel futbolcularımız Bilal Başacıkoğlu, Steven Plaza ve Fousseni Diabate kulübümüzde yapılan performans testleri neticesinde belirlenen hedeflere ulaşamadıklarından dolayı takımımızdan ayrı olarak bireysel performans antrenmanlarına devam edeceklerdir."

Trabzonspor'da Bilal Başacıkoğlu, Steven Plaza ve Fousseni Diabate "yapılan performans testleri neticesinde belirlenen hedeflere ulaşamadıkları" gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda penaltılarla elendikleri Adana Demirspor maçının ardından "kadrıo mühendisliğinde hatalar var" diyerek revizyon sinyalleri vermişti.

Sezon başında transfer edilen ancak beklenen katkıyı bir türlü sağlayamayan 3 isimle devre arası yollar ayrılacak. Ekvadorlu forvet dün akşam ilk kez 11'de sahaya çıkmış ve sakatlığı nüksettiği için oyundan alınmıştı. Sakatlığı süren Anthony Nwakaeme'nin yerine 3 maçtır forma giyen Bilal ise hayal kırıklığı yaşatmaya devam etti.

Trabzonspor'da 3 isim kadro dışı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Bilal Başaçıkoğlu Steven Plaza Fousseni Diabate
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.