Trabzonspor, hazırlık maçında Çekya takımı FC Slovacko ile 2-2 berabere kaldı.

Son şampiyon Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında Çekya takımlarından Slovacko ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitti. Bordo-mavili ekibin gollerini Jean Evrard Kouassi, Slovacko'nun gollerini ise Daniel Holzer kaydetti.

Trabzonspor, Avusturya kampındaki hazırlıklar kapsamında Slovacko ile karşı karşıya geldi. Nacionalni Nogometni Center Brdo Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Trabzonspor, hazırlık maçında Çekya takımı FC Slovacko ile 2-2 berabere kaldı.

TRABZONSPOR 2-0 GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇTA BERABERE KALDI

Müsabakanın ilk yarısında 17. dakikada Holzer, durumu 1-0’a getirirken, 27’de ise farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. İlk yarının son anlarında 43. dakikada Kouassi Trabzonspor’un ilk golünü atarak skoru 2-1’e taşıdı. 65. dakikada Kouassi, yeniden sahneye çıkarak durumu 2-2 yapan golü attı. Müsabaka 2-2’lik beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, hazırlık maçında Çekya takımı FC Slovacko ile 2-2 berabere kaldı. - Resim : 2

BORDO-MAVİLİLER SLOVENYA KAMPINI TAMAMLADI

Trabzonspor, bu karşılaşma ile birlikte Slovenya kamp etabını tamamlamış oldu. Karadeniz ekibi, ilk hazırlık maçında ise MTK Budapeşte'yi Vitor Hugo ve Yusuf Erdoğan'ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Bordo-mavili takım, 30 Temmuz'da Sivasspor'la Süper Kupa'da karşılaşacak.

Trabzonspor, hazırlık maçında Çekya takımı FC Slovacko ile 2-2 berabere kaldı. - Resim : 3

Trabzonspor, hazırlık maçında Çekya takımı FC Slovacko ile 2-2 berabere kaldı. ile ilgili etiketler Trabzonspor slovacko hazırlık maçı Berabere bitti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.