Trabzonspor hakemlere tepkisiz kalmadı!

Süper Lig'e verilen milli arada futbolcuların kondisyonlarını koruması için düzenlenen hazırlık maçlarında bugün Erzurumspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-mavili ekip maçın ilk düdüğü çalınca topu Erzurumspor'a attı ve 1 dakika boyunca hareketsiz bekleyerek hakemi protesto etti.

Süper Lig'de milli aranın verilmesi ile birlikte Trabzonspor, futbolcularının kondisyonlarını kaybetmemesi nedeni ile ligin yeni isimlerinden biri olan Erzurumspor ile bir hazırlık maçı düzenledi.

KAYITSIZ KALMADI

Gaziantep maçında yaşanan olaylardan ötürü hala sinirli olan Trabzon cephesi, bu maçta yaşanan olaylara kayıtsız kalmadı. Bordo-mavili ekip maçın başlama düdüğü ile birlikte topu Erzurumspor'a attı ve karşılaşmanın 1 dakikasında hareketsiz kalarak hakemlere tepki gösterdi.

Trabzonspor hakemlere tepkisiz kalmadı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Erzurumspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.