Trabzonspor, Ferencvaros'ı elinden kaçırdı! Fırtına deplasmandan 3-2 mağlup dönüyor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Ferencvaros deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz rakibine 3-2 mağlup oldu. Macar ekibinin gollerini N'Guen (2), Traore kaydetti. Bordo-mavililerin golleri ise Maxi Gomez ve Umut Bozok kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk hafta maçında Trabzonspor, Ferencvaros deplasmanına konuk oldu. Groupama Arena'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-2'lik skorla kaybetti.

Karşılaşmada ev sahibi Ferencvaros'a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada ve 44. dakikada penaltıdan Tokmac Nguen, 29. dakikada Adama Traore kaydetti.

YENİ TRANSFERLERDEN İLK GOLLER

Temsilcimiz Trabzonspor'un golleri ise 39. dakikada Maxi Gomez ve 71. dakikada Umut Bozok'tan geldi. İki isim de bordo-mavili forma altında ilk gollerini attı.

Öte yandan Ferencvaros'ta Eldar Civic, 16. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

YUSUF YAZICI İKİNCİ YARIDA GİRDİ

Trabzonspor'dan, Lille'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı, mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil oldu. 25 yaşındaki futbolcu, Enis Bardhi yerine oyuna dahil oldu. Başarılı futbolcu, 87. dakikada ağları sarstı ancak VAR kontrolünün ardından pozisyon ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, ilk haftayı puansız geçti. Ferencvaros ilk haftada 3 puanı hanesine yazdırdı.

Grubun bir sonraki haftasında Trabzonspor, sahasında Kızılyıldız'ı ağırlayacak. Ferencvaros, Monaco deplasmanına gidecek..

İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ

Ferencvaros

Dibusz, Wingo, Mmaee, Knoester, Civic, Vecsei, Besic, Tokmac, Traore, Zachariassen, Boli.

Trabzonspor

Taha, Larsen, Bartra, Hugo, Denswil, Gbamin, Abdülkadir, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet, Maxi Gomez.

 

 

Trabzonspor, Ferencvaros'ı elinden kaçırdı! Fırtına deplasmandan 3-2 mağlup dönüyor ile ilgili etiketler Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Ferencvaros Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.