Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu

Geçtiğimiz sezon Süper Toto Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor ile Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Bordo mavililer mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrılarak Süper Kupa'nın sahibi oldu. Trabzonspor'un golleri Andreas Cornelius (2) Jens Stryger Larsen ve penaltıdan Anastasios Bakasetas'tan geldi..

Süper Kupa Trabzonspor'un. Ligin son şampiyonu Trabzonspor, Lig Kupası şampiyonu Demir Grup Sivasspor'u 4-0 yendi ve kupayı müzesine götürdü. 

Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu

ANDREAS CORNELIUS, SİVASSPOR'UN AĞLARINI İKİ KEZ SARSTI 

Trabzonspor, 16. Süper Kupa maçında baştan sona üstün oynadı. 37. dakikada Trabzonspor adına maçın en etkili isimlerinden Andreas Cornelius topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken; 52'de Cornelius bir kez daha sahneye çıktı. Visca'nın sağdan ceza sahasına ortasında kaleci Ali Şaşal büyük hata yaptı ve topu elinen kaçırdı. Cornelius fırsatı affetmedi ve topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0 yaptı. 

Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu - Resim : 2

ÜÇÜNCÜ GOL LARSEN'İN AYAĞINDAN GELDİ

64'te yeni transferlerden Jens Stryger Larsen sahneye çıktı. Ceza sahası sağ içinde topla buluşan Danimarkalı oyuncu çaprazdan sert ve düzgün vurdu. Kaleci Ali Şaşal'ı çaresiz bırakan meşin yuvarlak üçüncü kez ağlarla buluştu. 31 yaşındaki defans oyuncusu, bordo mavili formayla ilk resmi maçında ilk golünü kaydetti.

Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu - Resim : 3

BAKASETAS'IN PENALTISI FİNALİN SKORUNU TAYİN ETTİ

74'te Caner Osmanpaşa'nın Jean Kouassi'ye yaptığı hareket sonrası hakem Mete Kalkavan, penaltı noktasını gösterdi. İki dakika sonra topun başına geçen Anastasios Bakasetas sert ve düzgün vurarak Trabzonspor'un dördüncü golünü attı: 4-0. 

Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu - Resim : 4

UZATMALARDA FIRTINA PENALTIDAN YARARLANAMADI

90+2'de Kouassi, Ziya'nın ceza sahası içinde yaptığı hareket sonrası bir kez daha yerde kaldı. Hakem Mete Kalkavan, VAR incelemesi sonrası penaltı noktasını gösterdi. 90+5'te penaltı Emrehan'ın kullandığı penaltı atışında kaleci Ali Şaşal meşin yuvarlağı kontrol etti. 

Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu - Resim : 5

BORDO-MAVİLİLER ÜÇÜNCÜ KEZ SÜPER KUPA ŞAMPİYONU OLDU

Bordo-Mavililer, Demir Grup Sivasspor'u 4-0 yenerek kupayı müzesine götürdü. 16. Süper Kupa maçını kazanan Trabzonspor, bu kupayı üçüncü kez müzesine götürmeyi başardı.

 Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu - Resim : 6

Trabzonspor farka koştu! Fırtına, Sivasspor'u 4-0 yenerek Süper Kupa'nın sahibi oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Sivasspor süper kupa Atatürk Olimpiyat Stadyumu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.