Trabzonspor durmuyor! Hugo Rodallega'yla da anlaştı!

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hugo Rodallega'yla 3 yıllık anlaştı. Transferin kesinleşmesi için resmi açıklama bekleniyor.

Forvet takviyesi için de bir süredir görüşmelerde bulunan Trabzonspor, Eto'o transferinin gerçekleşmemesi sonrasında rotasını Hugo Rodallega'ya çevirdi. Akhisar'la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edilirken oyuncunun kulübüyle yapacağı görüşmelerden sonra transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Trabzonspor'un yıllık 1.6 Milyon Euro teklif yaptığı Akhisarlı oyuncunun bu rakamı kabul ettiği de aktarılırken önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'un bu transfer için kadrosunda düşünmediği isimleri de Akhisar Belediyespor'a önererek kasasından fazla para çıkmamasını sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Trabzonspor durmuyor! Hugo Rodallega'yla da anlaştı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Hugo Rodallega Akhisar Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.