Trabzonspor büyük oynuyor! Paris Saint-Germain'den o yıldız isim bordo-mavili oluyor

Sezona 2'de 2 yaparak başlayan Trabzonspor, son lig maçında Antalyaspor'a 5-2 mağlup oldu. Pozisyon bulmada zorluk yaşayan bordo-mavili ekip, problemi çözmek adına yeni bir ismi kadrosuna katmayı planlıyor. Fırtına, Paris Saint-German'den ayrılması kesin gözüyle bakılan Brezilyalı Rafinha ile ilgileniyor.

Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Sezona 2'de 2 yaparak başlayan bordo-mavili ekip, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası transfer harekatına geçti. Gol yollarında sorun yaşamasa da pozisyon zenginliği bakımından aşağıda kalan Fırtına, sorunu çözmek için büyük bir isimle ilgileniyor.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZIN PARIS'TEN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Fransa League 1'de forma giyen Rafinha, Trabzonspor'un radarında. Dünyaca ünlü yıldız ismin Paris Saint German'den ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. Fransız basınından L'Équipe'in haberine göre Brezilyalı oyuncu için Trabzonspor, farklı bir proje olabilir.

RAFINHA (RAFAEL ALCANTARA DO NASCIMENTO) KİMDİR?

Brezilyalı merkez orta saha, altyapıyı Barcelona'da tamamladı. Yıllarca burada forma giyen yıldız isim ayrıca Celta Vigo, Inter, Real Sociedad ve PSG formalarını da terletti. 29 yaşındaki Rafinha'nın değeri 9 milyon euro olarak biliniyor.

.

Trabzonspor büyük oynuyor! Paris Saint-Germain'den o yıldız isim bordo-mavili oluyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Paris Saint-Germain Transfer rafinha
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.